Κυριακή 4 Μαρτίου 2018

Μουσική εκδήλωση του Συλλόγου Φίλων Μουσικού Εργαστηρίου Λαβύρινθος

Μουσική εκδήλωση για την ενίσχυση του Συλλόγου Φίλων Μουσικού Εργαστηρίου Λαβύρινθος οργανώνεται την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018 στις 9:00 το βράδυ στην Μουσική σκηνή Νυν και Αεί.
Ο σύλλογος Φίλων του Μουσικού Εργαστηρίου ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ αποτελεί ένα ζωντανό «κομμάτι» του, και μάλιστα, είναι αυτό που συνδέει τους ανθρώπους που αγαπούν τη μουσική και τον πολιτισμό με την ίδια την Δομή που υπηρετεί για περισσότερα από 15 χρόνια αυτές τις έννοιες στην Κρήτη.
Είναι οι άνθρωποι που αφουγκράζονται τις δυσκολίες και αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες που στηρίζουν έμπρακτα τη λειτουργία και τις δράσεις του.
Ο Σύλλογός μας, με ιδιαίτερη χαρά συμμετέχει σε μια προσπάθεια που έχει ως αποτέλεσμα το Μουσικό Εργαστήρι ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ να αναπτύσσεται, να «απλώνει» τη δράση του παγκόσμια, να βελτιώνει τις υποδομές του, να γεμίζει με μαγικές μουσικές στιγμές τον τόπο μας , να αναδεικνύει νέους μουσικούς και νέα σχήματα.
Οι προτεραιότητές μας αλλάζουν, προσαρμόζονται πλέον στην ανάγκη στήριξης των ίδιων των νέων μουσικών που μέσα σε δύσκολες συνθήκες προσπαθούν να βρουν το νήμα στον δικό μας μουσικό ΛΑΒΥΡΙΝΘΟ.
Η Μουσική βραδιά που διοργανώνουμε, εκτός από την καλλιτεχνική της αξία, στοχεύει σε αυτό ακριβώς,
Γίνε μέλος και μέρος αυτής της προσπάθειας.
Συμμετέχουν οι Μουσικοί
Κέλυ Θωμά
Ross Daly
Βασίλης Σταυρακακης
Στέλιος Πετρακης
Γιώργος Μανωλακης
Γιάννης Παπατζανης
Γιώργης Σταυρακάκης (Νιδιωτης)
Αντώνης Σταυρακάκης
Γιώργος Σταυρακάκης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου