Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

Έτσι εξηγείται γιατί όποιος γυρίζει από την Κάτω Βρύση μιλάει δυνατά: 15ο camping στο Αστρίτσι

γράφει ο ακροβάτης
Το πολιτιστικό θεατρικό capming στην Κάτω Βρύση Αστριτσίου, πραγματοποιείται και αυτή τη χρονιά,  στη μέση περίπου του νομού Ηρακλείου. Το ραντεβού αυτό είναι το 15ο και όλα δείχνουν πολύ ευχάριστα, πολύ ζωντανά και πολύ ελπιδοφόρα, σε μία διοργάνωση που όπως δηλώνει από την αρχή στηρίζεται στην αυτοοργάνωση και τη δημιουργικότητα, και δικαίως προσκαλεί κάθε χρόνο, ένα πλήθος νέων από την Κρήτη αλλά και από όλη την Ελλάδα, θεατρικών ομάδων και γενικότερα ανθρώπων πρόθυμων να μοιραστούν τις γνώσεις, τη χαρά και τον εαυτό τους.
Όπως είναι κατανοητό μια τέτοια διοργάνωση, για την οποία έχουμε μιλήσει αναλυτικά και την προηγούμενη χρονιά εδώ, δε θα μπορούσε παρά να τραβήξει την προσοχή μας.
Οφείλουμε να πούμε πως όλα τα παραπάνω, πραγματοποιούνται σε ένα τόπο σπάνιας ομορφιάς,  που σε συνδυασμό με τη διοργάνωση, δεν έχει να δώσει τίποτα λιγότερο από θετική ενέργεια σε όποιον βρεθεί εκεί.
Οφείλουμε τέλος να πούμε ότι η πραγματοποίηση αυτής της διοργάνωσης αυτή τη χρονιά στην περιοχή, σε συνθήκες που όπως μπορεί κανείς εύκολα να διαπιστώσει είναι αντίξοες για πολλούς λόγους, αποτελεί ένα ίσως από τα λίγα φωτεινά παραδείγματα των όσων μπορεί να μας χαρίσει η ομορφιά.
Σήμερα  λοιπόν βρισκόμαστε στο Αστρίτσι, για να πάρουμε όσο μπορούμε μια γεύση από τα όσα είπαμε. Να πούμε εδώ ότι στη σημερινή ημέρα Αστρίτσι, και μετά το τέλος της καθημερινής μεσημεριανής συνέλευσης, όλα κυλάνε στους ρυθμούς του καθιερωμένου γλεντιού, που κάθε χρονιά πραγματοποιείται στα γύρω χωριά, αυτή τη χρονιά θα πραγματοποιηθεί στο Αστρίτσι, έξω από το σχολείο του χωριού.

Το παρακάτω απόσπασμα εξηγεί ίσως με τον καλύτερο τρόπο το γιατί όσοι γυρίζουν από αυτό μιλούν συνήθως δυνατά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου